MALLISTO

Valitse mallistosta muokattava matto – tai suunnitellaan sinulle ihan oma alusta asti!

HONKA

Honka-matot ovat trikoota ja juuttia. Juutti tekee matosta rouhevan oloisen ja keventää mattoa mukavasti. Juutti myös tukevoittaa mattoa, joten sopii esim. hyvin käytävämatoksi. Raidat voivat olla leveitä tai kapeampia.

HAAPA

Haapa-matot muodostuvat eri levyisistä raidoista. Värejä voi olla useita. Maton raaka-aineena on puuvilla-trikoo.

RUUSUPUU

Ruusupuu-matot ovat kaksivärisiä. Ruusupuussa on 10-15 cm leveitä raitoja, joiden välissä on 4 cm ruusukas-kuvioraita. Joka toinen raita on valkoinen. Maton raaka-aineena on puuvilla-trikoo.

KUUSI

Kuusipuu-matot ovat kolmevärisiä. Matto on pehmeä ja sen pinta on eläväinen. Matossa on pitkittäissuuntaisia kuusenkerkkä-raitoja. Päädyissä on 4 cm leveä raita, joka on kudottu yhdellä pääväreistä. Maton raaka-aineena on puuvilla-trikoo.

VAAHTERA

Vaahtera-matot ovat kaksivärisiä. Maton kääntöpuolet ovat toistensa peilikuvia, joten mattoa kääntämällä saa mukavasti vaihtelua sisustukseen. Maton toisella puolella on pyöreähköjä trikookude-renkaita, joiden sydän on juuttia tai pellavaa. Toisella puolella on rinnakkain trikoo- ja juuttinappeja. Päädyissä ovat yksinkertaiset koristeraidat.

KATAJA

Kataja-matot on kudottu tasaraidoista. Matto voi olla kahdella tai useammalla värillä tehty. Suosittu on pääosin kaksivärinen matto, johon on lisätty yksi tehosteraita. Raidat ovat 5 -15 cm leveitä. Raaka-aineena puuvilla-trikoo.

KOIVU

Koivu-matoissa on perinteisten räsymattojen henki, johon on puhallettu modernia yksinkertaisuutta. Matot ovat kolmevärisiä. Pikkuraidoista koostuvat alueet ovat 30-40 cm leveitä ja niiden välissä ovat yksiväriset 4 cm leveät raidat. Raaka-aineena on puuvilla-trikoo.

PIHLAJA

Pihlaja-mattojen pinnassa on elävyyttä, koska maton raaka-aineissa yhdistetään suomalaisten perinteiden mukaan trikoo- ja puuvillakangaskudetta. Kangaskuteen reuna tuo pintaan hieman hapsuisuutta. Maton laidassa on yksivärinen raita. Pikkuraita-osiot ovat 40 cm leveitä ja niiden välissä ovat 5 cm leveät koristeraidat.

Maton perushinta on 140 €/m2. Hintaan vaikuttaa lopulliset valinnat esim. päärmeet ja materiaalit.

Rugdesign on Eijan Kudontaputiikin mattomallisto.

Rugdesignin matot ovat ekologisia ja Suomessa käsintehtyjä. Matot ovat tyylikkäitä ja sopivat skandinaviseen sisustamiseen.

Rugdesignin matot sopivat arvoihin, joissa kannatetaan kestävää kehitystä, ympäristöä ja hyvinvointia.

Raaka-aineista monet ovat kierrätysmateriaaleja ja tuotteilla on pitkä käyttöikä. Matot tehdään mittatilaustyönä, yksilölliseen käyttötarpeeseen. Käsityönä Suomessa suunniteltu ja valmistettu matto tuo työtä Suomeen.

Rugdesingin matot ovat Eija Hyvärisen käsialaa. Eija on mittatilausmattojen konkari. Kudontaputiikin historia alkaa vuodesta 1999. Referenssejä löytyy niin television sisustusohjelmista, naistenlehtien palstoilta kuin lukuisten tyytyväisten asiakkaiden kotoa ja työpaikoilta.

Tutustu myös Kudontaputiikin blogiin, jossa lisää mattokuvia.

Kaikilla matoilla on Avainlippumerkki merkkinä niiden kotimaisuudesta.

tehtysuomessa_madein_sininen_rgb-smol

Kaikilla matoilla on Avainlippumerkki merkkinä niiden kotimaisuudesta.

tehtysuomessa_madein_sininen_rgb-smol
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00